Om os

Thisted Gulvservice er et 15 årigt, privatejet firma med lokaler i Thisted midtby. Firmaet har i alle årene været kendt for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Alle kunder tages alvorlig, og vi arbejder udelukkende med gulve, hvor der kan sikres et godt resultat.

Vores maskinpark opdateres hele tiden, så vi er i stand til at løse de mange og specielle opgaver, vi har fået gennem årene i Vestjylland, i Århus, Ålborg, Odense, København og i Norge.

Vi arbejdet med trægulve lige fra et lille entrégulv til store sportshaller, kirker, kontorbygninger, skibe – kun fantasien sætter grænser.

Vi anvender maskiner og støvsugere af så god kvalitet, at vi næsten kan garantere støvfrihed, hvilket betyder, at resultatet af efterbehandlingerne bliver ekstra gode.

Vi har gennem de sidste 15 år afprøvet adskillige efterbehandlingsprodukter og hele tiden udvalgt dem, der har den største slidstyrke, vedligeholdelsesvenlighed og ikke mindst miljø- og allergivenlighed. Trægulve foretrækkes således i flere og flere hjem og institutionr pga deres allergivenlighed.